B. Veenvliet Timmer- en Bouwbedrijf

Ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u door Bouwbedrijf Veenvliet laten doen.

Is de dakbedekking nog in orde? Zijn de kozijnen voorzien van voldoende lak? Is het metsel- en voegwerk nog in goede staat?

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om uw woning in optimale conditie te houden. Het is aan te bevelen één keer per jaar het huis een grondige inspectie te laten ondergaan. Dit kunt u zelf doen of u kunt de inspectie door een deskundige zoals Bouwbedrijf Veenvliet laten uitvoeren.

Planmatig onderhoud is de basis van vele vormen van onderhoud. Door een compleet meer-jarenplan op te stellen krijgt u, voor een vast bedrag, de zekerheid dat uw pand goed wordt onderhouden. Veel mensen komen nooit op het dak van hun woning en weten dus niet in welke staat het verkeerd; zo kunnen de dakpannen zijn verschoven door een storm of zijn de goten verstopt.

Zulke mankementen kunnen voor lekkages zorgen met uiteindelijk grote financiële en materiële schade. Achterstallig onderhoud kan worden voorkomen. Het opstellen van een onderhoudsplan helpt u daarbij en zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Wij kunnen dat onderhoudplan met u opstellen zodat uw huis stelselmatig wordt aangepakt en er geen onderdelen aan de aandacht ontsnappen.