B. Veenvliet Timmer- en Bouwbedrijf

Renovatie betreft het moderniseren/herstellen van woningen om hen een betere bewoonbaarheid en/of fraaier aanzien te geven. Dit kan gaan om het volledig verbouwen van uw woning of bedrijfspand, badkamer, keuken, dakvernieuwing; gevelrenovatie; het vernieuwen van raamkozijnen, etc.

Bouwbedrijf Veenvliet heeft op het gebied een ruime kennis en jarenlange ervaring. Wij hebben een goede samenwerking met onze onderaannemers waardoor de uitvoering van de verbouwing snel en goed verloopt.

Wij dragen praktische en creatieve bouwoplossingen aan. Wij houden een open en eerlijk contact met u. Een soepel contact verhoogt de kwaliteit van de uitvoering. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie kan de renovatie/verbouwing flexibel worden aangestuurd en kunnen uw (bijgestelde) wensen tijdig worden doorgevoerd. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt met u een stappenplan doorgenomen om het proces zo inzichtelijk mogelijk te maken en de overlast tot een minimum te beperken.

Door een heldere en goed omschreven offerte weet u wat u krijgt voor uw geld en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.